“el Burrito, Ο μικρός Γάιδαρος”
Ένα νέο δυναμικό brand name και μία επιτυχημένη επιχείρηση εστίασης στην Ελληνική αγορά.
Η Cantina Mexicana & Cocktaileria “el Burrito, Ο μικρός Γάιδαρος”
δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2008 μυώντας τους κατοίκους της πόλης στη Μεξικάνικη κουλτούρα με ένα φρέσκο και έξυπνο concept.
Η Cantina Mexicana & Cocktaileria “el Burrito ”αποτελεί ένα χώρο υψηλής αισθητικής Vintage Latino που προσφέρει στους πελάτες του, την απόλυτη εμπειρία των μεξικάνικων γεύσεων και cocktail, σε ένα φιλικό περιβάλλον .
Αποκαλύπτει τα συστατικά και τις γεύσεις της παραδοσιακής και δημιουργικής κουζίνας του Μεξικού με έμφαση στη φρεσκάδα και την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που προσδίδουν στο γεύμα μια εξωτική γευστική εμπειρία.
To “el Burrito”σερβίρει ιδιαίτερα cocktails με έμφαση στη Margarita και τη φρεσκοστημένη σπιτική Μεξικάνικη Limeade (λεμονάδα) αναδεικνύοντας τον αυθεντικό χαρακτήρα της επιχείρησης.
- To “el Burrito” είναι το No1 Μεξικάνικο εστιατόριο και το απόλυτο Cocktail Bar στην πόλη της Θεσσαλονίκης και έχει επιβεβαιώσει με την πενταετή του πορεία εν μέσω της οικονομικής κρίσης ότι αποτελεί μια επιτυχημένη επιχείρηση εστίασης με σταθερή ανοδική πορεία στις πωλήσεις αλλά και στις προτιμήσεις του κοινού σε ευρύ φάσμα ηλικιών και ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες.
- Νούμερο 1 Value for money επιλογή εξόδου με άριστα ποιοτικά στοιχεία.
Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αγάπη για τη δουλειά μας αποτελούν τα θεμέλια της μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας.
Όραμα μας αποτελεί η ανάπτυξη δικτύου νέων καταστημάτων με σεβασμό και αφοσίωση στη δημιουργία αυθεντικής και ποιοτικής Μεξικάνικης κουζίνας και Cocktails, έχοντας ως πρότυπο μοντέλο την πορεία του 1ου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη.
- Ελληνική επιχείρηση με τεχνογνωσία από το Μεξικό και ΗΠΑ.
- Φρέσκο, δυναμικό και πετυχημένο concept, φιλικό προς όλες τις ηλικίες.
- Απαράμιλλη αισθητική cult Latino, Pop Art, Vintage που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους χώρους.
- Μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα και συνεχόμενη ανάπτυξη.
- Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό προϊόν.
- Εξαιρετική ποιότητα προϊόντων (Μεξικάνικη παραδοσιακή και δημιουργική κουζίνα και Cocktails) και υπηρεσιών.
- Γνώση των αναγκών και των τάσεων της αγοράς.
- Πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και εκπαίδευσης προσωπικού καταστημάτων εστίασης.
- Υψηλά περιθώρια κερδοφορίας.
• To “elBurrito, Ο μικρός Γάιδαρος” Cocktaileria σερβίρει cocktails αντάξια σε ποιότητα με τα προσεγμένα πιάτα.
Cocktails εμπνευσμένα από την πρωτοπόρο εταιρία C.B.A. ,Cocktail Bartender Agency και την ομάδα των bartender THE COCKTAIL SHAKER CREW
(Η εταιρία μας CBA έχει στο portfolio της εμπειρία εκπαίδευσης 3240 bartender και 575 σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια ).
www.cocktail-bartenders.com
- Εκδηλώνετε ενδιαφέρον για άμεση επικοινωνία μαζί μας.
- Γνωριζόμαστε στο χώρο μας.
- Σχεδιάζουμε το επιχειρηματικό σας σχέδιο.
- Αξιολογούμε προτεινόμενα καταστήματα.
- Δεσμευόμαστε για την αποκλειστικότητα της περιοχής ενδιαφέροντος.
- Συντάσσουμε τις Χρηματοοικονομικές προβλέψεις.
- Αναλύουμε τον προϋπολογισμό κατασκευής έργου.
- Υπογράφουμε σύμβαση και ξεκινάμε την κατασκευή εργασιών.
- Επιμελούμαστε πλήρως τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την κατασκευή του έργου (Mikos-Interior Designer).
- Υποστηρίζουμε την στελέχωση, την επιλογή και την αξιολόγηση του προσωπικού.
- Αναλαμβάνουμε την συνεχή εκπαίδευση επιχειρηματία/ών και του προσωπικού.
- Παρέχουμε Εγχειρίδια Εκπαίδευσης-Λειτουργίας.
- Αναλαμβάνουμε την δημιουργία μοντέλων προώθησης και προβολής του καταστήματος.
- Σχεδιάζουμε την διαδικασία preopening και το πλάνο εγκαινίων.
Τα μοντέλα λειτουργίας “el Burrito” Cantina Mexicana & Cocktaileria που προτείνονται για ανάπτυξη είναι δυο τύπων σέρβις :
1) Η υφιστάμενη μορφή εστιατόριο Casual- Fine Dining & Cocktail Bar
2) Fast Food & Cocktail Bar (“ Rapido & Cocktaileria”).
H βάση εκπαίδευσης των στελεχών και του προσωπικού της εταιρίας El Burrito, Cantina Mexicana & Cocktaileria, εδρεύει στην οδό Κατούνη 28, στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη.
Στην αίθουσα των 200τμ. η οποία πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ενός σύγχρονου επαγγελματικού εργαστηρίου μαγειρικής, εκπαιδεύονται οι μάγειρες του El Βurrito, αλλά και του δικτύου franchise, κάτω από τις οδηγίες της σεφ Ελένης Τσιάμπαλη, που επιμελείται ώστε να εφαρμόζονται πιστά οι συνταγές του Μεξικανού head chef Eciel Cuevas Lopez.
Στις ίδιες εγκαταστάσεις λειτουργεί και ο χώρος εκπαίδευσης των bartender και των σερβιτόρων του El Βurrito, υπό την επίβλεψη της Bar Studies (CBA) που από το 2006 μέχρι και σήμερα έχει εκπαιδεύσει 3240 bartenders σε όλη την Ελλάδα, σε περισσότερα από 575 σεμινάρια σε 370 μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία 5 αστέρων.
“el Burrito, Ο μικρός Γάιδαρος”
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
email: franchise@elburrito.gr